Je eerste bezoek aan onze Baby Spa

by in Algemeen, Rotterdam 5 augustus 2024

In deze blog wordt duidelijk wat je kan verwachten van jouw eerste bezoek aan De Baby Spa Rotterdam. Ik vertel je meer over onze locatie, arrangementen en tarieven. Tot slot geef ik nog een aantal tips voor je bezoek aan onze Baby Spa. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze Baby Spa, de ideale plek voor jouw en je baby om te ontspannen.

De locatie

De Baby Spa is gelegen in Rotterdam IJsselmonde, dicht aan de A16. Een ideale locatie, waar je makkelijk kan komen met zowel auto en openbaar vervoer. Voor de deur zijn er genoeg parkeerplekken om te parkeren met de auto en is tot December 2024 gratis! Daarnaast is de tramhalte, Akkerkoord, op 2 minuten lopen van de baby spa. Per baby mogen er maximaal twee bezoekers meekomen naar de afspraak, waarbij kinderen onder de 10 jaar niet worden toegelaten.

Onze arrangementen en tarieven

Bij onze Baby Spa hebben wij talloze arrangementen om aan al uw behoeften en de behoeften van uw baby te voldoen en jou en je baby even een intiem momentje samen te geven. Let op, dit zijn de tarieven op het moment van schrijven. Check de actuele prijzen via: https://www.debabyspa.nl/tarieven/

Float & Shantala Babymassage, €50,- : Bij de Float en Shantala Babymassage gaat de baby eerst Floaten in een bubbelbad, waarna de baby van jouw een Shantala babymassage krijgt. De massage is onder begeleiding van een profesionele babymaseuse. Dit arrangement is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot 8 maanden oud.

Vriendjesdate, €99,- (per twee baby’s): De vriendjesdate is ideaal voor een date met jou, een vriendin, zus, nicht of collega en jullie baby’s. Bij dit arrangement zit zowel Floaten als de Shantala Babymassage. De vriendjesdate vindt plaats in de privéruimte. Bij het Floaten gaan de twee baby’s aan het einde samen in 1 bad voor de ultieme gezelligheid. Het arrangement is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot 8 maanden oud. Baby’s van 8 tot 12 maanden zijn ook mogelijk, alleen kunnen de twee vriendjes dan niet samen in 1 badje.

Privésessie, €60,-: Onze privésessies worden gedaan in een privéruimte zonder andere bezoekers. Bij de privésessie zit zowel het Floaten als de Shantala Babymassage en is geschikt voor baby’s tussen vanaf 2 weken en 8 maanden oud. Het is de ideale keuze als je echt even samen wil zijn met de kleine.

Fun Float, €50,-: De Fun Float is ons arrangement voor baby’s tussen de 8 en 12 maanden oud en ideaal voor de baby’s die houden van bewegen en spelen. Ook zit bij het fun Float arrangement de Shantala Babymassage, waarbij je zelf de baby mag masseren onder begeleiding van onze professionele babymasseuse. Bij Fun Float wordt er gebruik gemaakt van een speciale band voor oudere baby’s.

Slaapzacht Avondsessie, €50,-: De Slaapzacht Avondsessie is alleen op dinsdagen of donderdagen tussen 17:00 en 21:00. Dit arrangement kan enkel worden gereserveerd via de mail of telefonisch. Bij de Slaapzacht Avondsessie gaat de baby eerst Floaten, waarna deze een Shantala babymassage van jou krijgt onder begeleiding van een professionele babymasseuse. Het arrangement is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot 8 maanden oud. Een baby van 8-12 maanden is ook mogelijk, maar hiervoor moet je wel even contact met ons opnemen.

Float Only, €40,-: Bij het Float Only arrangement gaat de baby alleen Floaten in een fijn warm bubbelbad. Dit arrangement is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot 8 maanden oud. Het Floaten is goed voor de vermindering van buikkrampjes en is goed voor het slaapritme van de baby.

Shantala Babymassage, €40,-: De Shantala Babymassage voor baby’s vanaf 2 weken tot 12 maanden oud. Let wel op, baby’s van 8 tot 12 maanden bewegen en spelen meer. Bij de Shantala babymassage zal jij je baby gaan masseren onder toezicht van een professionele babymasseuse.

Tips & Tricks eerste bezoek

Hier zijn een aantal tips voor jouw eerste bezoek aan De Baby Spa:

  • Bekijk vooraf goed wat het beste bij jouw baby past. Is jouw baby van 8-12 maanden wat speelser en beweegt het meer, dan is de Fun Float misschien een leuk arrangement!
  • Er mogen maximaal 2 volwassenen mee per baby, daarnaast laten we kindeen onder de 12 jaar niet binnen. Dit is zo, omdat wij de rust willen bewaren tijdens de sessies. Zo kunnen de babies en ouders maximaal genieten en ontspannen.Alle
  • Neem een droge luier mee voor na het Floaten.
  • De Shantala Babymassage is ideaal voor als jouw baby last heeft van krampjes, reflux of constipatie.
  • Wees 5 minuten voor tijd bij De Baby Spa, zodat we op tijd kunnen beginnen.
  • Heb jij een aanvullende zorgverzekering ‘jij & jonge kinderen’ bij NN? Dan worden jouw Floatsessies tot €150 per jaar vergoed!
  • Wij hebben ook een webshop met cadeaubonnen, handdoeken, happy horse, oliën en stuffer balloncadeau’s
  • Via De Sleutel van Rotterdam profiteer je met een baby tot 8 maanden oud van 50% korting op het Float Only arrangement, klik hier voor meer informatie.
  • Wil je liever zelf ontspannen? Neem een kijkje bij Zwanger & Relax voor massages voor net na de bevalling, zoals de postpartum massage, littekenmassage en ontspanningsmassage.