De ideale babyshower cadeaus van De Baby Spa

by in Algemeen, Uncategorized 12 augustus 2024

Als je langsgaat bij een babyshower is het natuurlijk van belang om aan te komen met een passend cadeau voor de baby. Wij verkopen de ideale babyshower cadeaus bij De Baby Spa in onze webshop, van cadeaubonnen voor onze Baby Spa tot knuffels en handdoeken. In deze blog zal ik je op reis nemen door ons assortiment, zodat je bij je volgende babyshower met een perfect cadeau aankomt!

Cadeaubonnen

Een cadeaubon is nooit verkeerd om te krijgen, zeker niet als je die goed kan gebruiken! Met een cadeaubon van De Baby Spa kan jij de ouders een intiem moment met de kleine geven. De cadeaubon is in te leveren bij onze Baby Spa voor alle arrangementen en verkrijgbaar in verschillende prijzen. De cadeaubon die jij hebt gegeven kunnen zij inleveren voor het arrangement dat het beste bij hen past. Denk bijvoorbeeld aan ons Float Only arrangement, nu voor maar €25,-. Of de Shantala babymassage om de baby helemaal tot rust te laten komen, voor €40,-. Bij De Baby Spa hebben wij ook een combinatie, Float & Shantala. Daarbij zal de baby eerst gaan floaten en na afloop van het floaten een Shantala Babymassage krijgen. Heb je de cadeaubonnen gelijk nodig, bestel ze online en krijg ze via de mail binnen. Liever de fysieke vorm of naar iemand versturen? Laat ze dan bezorgen!

Handdoeken

Bij De Baby Spa verkopen wij ook badcapes die gratis bedrukt kunnen worden met bijvoorbeeld de naam van de kleine. Met deze gepersonaliseerde badcape scoor je gegarandeerd op de babyshower. De gepersonaliseerde badcapes kosten €16,50,- inclusief bedrukte tekst en hebben naast de gepersonaliseerde bedrukking ook ’treat me like a king’ of ’treat me like a queen’ op de cape staan. In onze webshop vind je ook handdoeken die niet bedrukt kunnen worden met tekst, voor maar €13,50,-. Wij verkopen handdoeken met de tekst ‘treat me like a king’ en ‘treat me like a queen’. Bekijk snel onze webshop en scoor een handdoek!

Happy Horse Knuffels met naam

Een knuffel is een goede vriend tijdens de kinderjaren, daarom is het van belang dat het een fijne, zachte knuffel is om mee te knuffelen. Bij De Baby Spa verkopen wij happy horse knuffels van verschillende konijntjes die geborduurd kunnen worden zonder extra kosten. Een happy horse konijn kost maar €12,95,- inclusief geborduurde naam. Een gepersonaliseerde knuffel is een prachtig cadeau om te geven tijdens de babyshower en zal zeker weten een plekje krijgen naast de baby in de box.

Massage Oliën

Het masseren van een baby kan helpen bij het verlichten van krampjes, stimuleren van hechting tussen de ouder en de baby, stimuleren van doorbloeding, spijsvertering en spierontwikkeling en het ontspannen van de baby. Bij het masseren van de baby is het van belang om de juiste olie te gebruiken om de huid goed glad te houden. In het assortiment van De Baby Spa hebben we buikjes olie, lavendel olie en mandarijn olie. Ideaal voor het masseren van de baby of als cadeau voor een babyshower. Deze verschillende oliën kosten €3,- en hebben een inhoud van 30ml.

Stuffer Cadeauballon

Heb je binnenkort een baby shower en heb je meerdere producten gezien die je leuk lijken om te geven? Kies dan voor de stuffer cadeauballon. In dit pakket zit een ballon, happy horse knuffel en een cadeaubon van €40,-. Wij verkopen stuffer cadeauballonnen voor zowel een jongen als meisje. De Happy Horse knuffel kan zelf aangepast worden in kleur op onze website en gepersonaliseerd worden met een stuk tekst. Het ideale babyshower cadeau bij De Baby Spa voor maar €65,50,-!