De privésessie bij De Baby Spa

by in Algemeen 26 augustus 2024

Wil jij graag langs de baby spa komen met de kleine, maar doe jij dit liever in een privé ruimte? Bij de baby spa is het mogelijk om een privésessie te boeken. Zo krijgen jij en je baby geen afleiding en kunnen jullie nog dichter bij elkaar komen en genieten tijdens dit moment samen of met zijn drietjes. Het arrangement bestaat uit een Shantala baby massage en het baby floating in een privé ruimte. Let wel op dat dit arrangement alleen is voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud!

Baby floating

Jij en de kleine worden 5 minuten voor de start van het arrangement verwacht, zodat er rustig begonnen kan worden. Voordat het baby floaten kan gaan beginnen, kleed jij de baby  uit en doe je een zwemluier om die je van ons krijgt. Daarna komt een medewerker om de floatband om te doen en hem of haar in het warme bubbelbadje te zetten. Daarna kan de baby float beginnen. Het babyfloaten duurt ongeveer 10 tot 20 minuten, dit hangt ervanaf hoe lang de kleine het volhoudt, aangezien het floaten erg intensief voor de kleine is.

Shantala baby massage

Na het baby floating is het tijd voor de Shantala babymassage en krijg je van ons een handdoek en mag je de kleine afdrogen, op de commode leggen en een droge luier omdoen. Je krijgt dan de keuze uit 3 verschillende oliën, mandarijn, lavendel of buikjes olie, waarmee je de baby gaat masseren. Tijdens de baby massage zal je worden begeleid door een van onze baby masseuses die alle technieken voordoet op een pop. Daarna mag jij het gaan uitvoeren bij de kleine en hem of haar lekker laten ontspannen.

De voordelen van de privésessie

Er zitten verschillende voordelen aan het privésessie arrangement van de baby spa. Naast het hebben van een privéruimte en medewerker hebben het floaten en de shantala baby massage ook verschillende voordelen voor de baby maar ook voor jou. Zo helpt het baby floating tegen eventuele krampjes en het verbeteren van de balans en coördinatie van je baby. De shantala babymassage is goed voor de doorbloeding, spierontwikkeling en spijvertering van je baby. Tot slot is de baby massage een fijn moment van contact tussen jou en je baby. Dit zorgt dan weer voor een betere band met je baby.

Praktische informatie over de privésessie

Om goed voorbereid naar je privésessie te komen, heb ik een aantal belangrijke punten voor je opgesomd:

  • Wees 5 minuten voor aanvang aanwezig. Ben je vijftien minuten of langer vertraagd? Dan kan de afspraak helaas niet meer doorgaan.
  • Bij een afspraak mogen maximaal twee volwassenen aanwezig zijn. Kinderen tot 10 jaar worden niet toegelaten in onze baby spa, omdat zij een afleidende factor voor de baby’s kunnen zijn. Er worden voor deze regel geen uitzonderingen gemaakt.
  • Bij de baby spa krijg je van ons zwemluiers, handdoeken en massageolie. Daarnaast zijn er voor de ouders drankjes en snacks aanwezig. Koffie en thee zijn gratis.
  • Zorg ervoor dat de baby goed uitgerust is en voldoende voeding heeft gekregen door hem maximaal een uur van tevoren te voeden. Hierdoor houdt de baby het floaten het langste vol. Dit is erg intensief en een soort workout voor de baby.
  • Probeer vooral te genieten van het moment samen met de kleine!

Wil je toch liever genieten van het floaten en de baby massage in onze reguliere ruimte? Bekijk dan ons float & shantala arrangement!